vrijdag 17 februari 2017

Het middengedeelte van de Heirloom en Entredeux quilt.

Het duurde even voordat ik het middengedeelte klaar had. De broderie randen nemen toch heel wat tijd in beslag. En dan het bedenken van de blokken die tussen de Heirloom blokken komen. Ik heb geen patroon hoe deze quilt moet worden. Gewoon begonnen en zien hoe het wordt. Nu iets bedenken wat om het middengedeelte gaat komen. De hele quilt uit alleen deze blokken maken wordt wel erg druk. 
Maar ik ben wel tevreden met dit resultaat.

4 opmerkingen:

 1. OOOOOHHHHH wat prachtig! Mooie pastel tinten. Het zal nog wel even duren voordat ik zoiets moois op mijn borduurmachine kan maken.

  Fijn weekend en groetjes,
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Evelyne, het duurde ook bij mij wel even voordat ik de borduursoftware door had om dit te kunnen maken. Het kost ook veel tijd. En heel vaak denk je dat het patroon goed is maar dan loop je weer tegen iets aan. En dan moet het weer aangepast worden. Of opnieuw beginnen. Maar dat geeft niet, leer je altijd van. En gewoon proberen, ook al zijn het proefjes. Je zal dan zien dat het steeds beter gaat. Er zijn hier helaas geen cursussen of workshops voor. Dus ik probeer dan wat uit wat mij leuk lijkt en daar werk ik dan op verder. Jij ook een fijn weekend.

  Elisabeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was al even niet meer bij je langs geweest. Maar ik heb terug gebladerd en ontzettend genoten van je creaties. Wat een mooi quiltwerk en wat een heerlijke stoffen heb je weer gebruikt. En dan heb ik het nog niet eens over de details in de afwerking. Petje af!
  groetjes van Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel Alie. Leuk om je hier weer te zien.

  Groetjes, Elisabeth.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie schrijft.